+90 312 466 64 00 info@antantarabuluculuk.com.tr

MİSYONUMUZ

“GEÇMİŞE DÖNÜP YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK MÜMKÜN DEĞİL İKEN, BUGÜNDEN BAŞLAYARAK YEPYENİ BİR ÇÖZÜM İÇİN YOL ALMAK ANTANT İLE MÜMKÜNDÜR.”

Ulusal ve uluslararası alandaki uyuşmazlıklara; arabuluculuk ve tahkim ile en yüksek kalitede hizmet sunarak, taraf iradesinin hakim olduğu geleceğe dönük, kalıcı çözümler ile toplumsal barışa, ortak iyiliğe ve hoşgörüye katkıda bulunmaktır. Misyonumuz, arabuluculuk ve tahkim konusunda, kaliteli destek hizmeti verebilmek için, vizyonu ve aldığı eğitimlerle, farkındalığı yüksek, arabuluculuğu özümsemiş, merkezimizle işbirliği yapan arabulucularla çalışarak, arabuluculuk müessesine duyulan güveni artırmak, bu yöntemi tercih edenlerin sayısının artırılmasında öncü ve etkin rol almaktır. Yine uzman arabulucularla eğitim ve danışmanlık alanında da aktif şekilde rol alarak mesleğe ve bireylerin kişisel gelişimine katkıda bulunmak amaçlarımız arasındadır.

VİZYONUMUZ

Arabuluculuğun etik ilkelerinden ödün vermeden, tarafsız, bağımsız, doğruluk ve dürüstlük ilkeleriyle hareket ederek, ahlaki ve manevi değerlere bağlı, gizlilik prensibi çerçevesinde hareket eden, karşılıklı hoşgörü ve saygıya dayalı, uzman arabuluculardan oluşan öncü merkez olmak.