+90 312 466 64 00 info@antantarabuluculuk.com.tr

ATV Avrupa’da Arabuluculuk Üzerine Röportaj

Özlem Yıldız ile İş Dünyası programında Özlem Yıldız  ile Arabuluculuk üzerine söyleşimiz.

Pandemi Döneminde Sigorta Uyuşmazlıkları

Ankara Barosu 11.05 2020. Tarihli Söyleşisi.

8 Mart Dünya Kadınlar günü özel programı 

İstanbul Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Berrin Dinç, Avukat Arabulucu Nuray Tunç Bay, Sigorta Eksperi ve TÜSED Yönetim Kurulu Üyesi Pınar Aksoy, Sigorta Brokerleri Derneği Başkanı Selcen Gür, Gulf Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Ayşe Gardet bu özel günde yorumlarıyla.

Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk

Can Kantar sunuculuğunda Sigorta Ekranı’nın konuğu Antant Arabuluculuk Merkezi Kurucu Ortağı Avukat Arabulucu Nuray Tunç Bay oluyor. Arabuluculuk ne demek? Yasal düzenlemeleri nasıldır? Arabulucuya başvuru yaptıktan sonra süreç nasıl işler? Pandemi sürecinde yargının durması ile arabuluculuk nasıl öne çıktı ve faydaları neler oldu? Sigorta uyuşmazlıklarında hangi tür uyuşmazlıklar arabuluculukta çözülebilir? Zorunlu Mali Mesuliyet Sigortası arabuluculukta nasıl çözümlenir? Kasko sigortaları, yangın sigortaları, kar kaybı, hekim sorumluluk sigortaları, inşaat hasarları ve sigorta şirketlerinin rücu dosyaları, arabuluculuğa nasıl örnek oluşturuyor?

Anayasa Mahkemesi’nin Trafik Kanunu’nun 90 ve 92. Maddelerini iptal etmesi Hakkında

Anayasa Mahkemesi’nin Trafik Kanunu’nun 90 ve 92. Maddelerini iptal etmesi gelişmesi ile Arabulucu Ayşe Nuray Tunç Bay ve Arabulucu Mesut Adan ‘ Sigorta Ekranına konuk oluyor.